EuroServ Craiova

Servicii oferite

Parteneri

Carrier Craiova, Thermoking Craiova, Frig Company Craiova Mix Design - Imaginea ta OnLine! Artificii Craiova - AndMirage Mix Romania Forum

Servicii oferite

 

EuroServ Craiova, Service auto Craiova

Reparatii mecanica-electrica-auto

EuroServ Craiova are in dotare utilaje moderne, service-ul nostru prestand servicii auto ca : vopsire, izolare fonica, reparatii pentru instalatia de alimentare, mecanica auto, reparatii la instalatia electrica, reparatii instalatii de climatizare, incarcari cu freon.

In cazul in care vi se defecteaza masina si nu mai aveti posibilitatea de a o deplasa, service-ul nostru dispune de o unitate mobila pentru tractarea auto.

Tinichigerie-vopsitorie auto-moto

In cazul unui accident auto puteti apela la serviciile de tinichigerie si vopsitorie ale service-ului nostru. Specialistii nostri vor lucra rapid si eficient si ii vor reda masinii dumneavoasra aspectul initial.

Specialisti nostri participa regulat la cursuri de pregatire profesionala. Service-ul nostru efectueaza reparatii prin contracte stabilite cu RCA si CASCO, la majoritatea firmelor de asigurari.

Mecanica auto

In cadrul service-ului se realizeaza lucrari de mecanica si electrica auto atat pentru autoturisme cat si pentru microbuze. Atelierul auto este dotat cu aparatura speciala pentru lucrari de mecanica-electrica.

Reparatii daune auto

Service-ul auto este acreditat sa efectueze reparatii auto, acoperite de politele de asigurari RCA si CASCO ale acestor societati, prin contractele incheiate cu marea majoritate a firmelor de asigurari.

Mix Design - Imaginea ta online